Si fotograf kam patur mundësinë të shoh shumë martesa dhe secila ka qënë e veçantë. Në rastin tim, përherë kam njohur çiftin të parin dhe pak e nga pak, gjatë mbrëmjes të gëzimit, njihja familjarët. Të gjithë të lumtur, të gjithë të qeshur.

Këtë Maj, isha në një martesë ndryshe. Tanimë isha pjestar i familjes. Kuptova se sa forcë duhet për të organizuar një dasëm. Gati-gati, do thoja se është një sipërmarrje më vete!
Besoj se, si të gjithë në vendin tim, kur shohin motrën të qeshur pa ndonjë shkak, të lumtur krah të fejuarit apo të nxehur pas ndonjë detaji në fustan nuk kanë se si të ndihen të shpërblyer dhe të gatshëm për të bërë akoma më shumë për të.
Në ceremonine e kurorzimit, dëshmova se si jetët e dy njerëzve mund të bashkohen në një. Shtyre nga dashuria e pamasë dhe përplasur nga “Po, pranoj”.
Secila dasëm është e veçantë, por më lini të ruaj në kujtimet e mia këtë si më të bukurën nga të gjitha!
Donald dhe Maria, një jetë e re ju pret. Unë sot jam duke ndarë vetëm atë që aparati mundi të kapë. Sot, dua t’ju jap edhe urimin tim! Të jeni të lumtur, gjithnjë krahë njëri-tjetrit, në familjen tuaj e të rrethuar nga shumë dashuri!
Ju perqafoj, Vasili
Menu Schließen